e-Ügyintézés egyszerűen!

Cégünk a hiteles elektronikus ügyintézés szakértőjeként könnyen kezelhető, megoldásorientált szolgáltatásokat kínál a mindennapi digitális feladatok kezelésére. Innovatív szoftverek és keretrendszerek fejlesztése mellett, kimagasló szaktudást és folyamatos szakértői támogatást nyújtunk ügyfeleink elektronikus ügymeneteihez.


Bővebben

Jogi Behajtási Keretrendszer a behajtási és peres ügyeinek teljes körű menedzsmentjéhez, kommunikációjához és riportálásához.

Bővebben


Jogi
Behajtási
Keretrendszer
Bővebben

A JBK Light rendszere a MOKK-kal és a végrehajtókkal való gyors, átlátható kommunikációhoz nyújt támogatást.

Bővebben


Végrehajtókkal való
Elektronikus
Kapcsolattartás
Bővebben

A hivatali kapu tárhelyen keresztül hitelesített és tértivevényes elektronikus üzenetek küldhetőek az ügyfélkapu és cégkapu fiókokba. A rendszer összeköthető a saját ügyviteli rendszerrel, így a kommunikáció automatizálttá tehető.

Bővebben


Ügyintézés
Hivatali Kapun
Keresztül
Bővebben

A cégkapun keresztül intézendő hivatalos ügyek gyors, egyszerű és biztonságos kommunikációja. Tömeges üzenetkezelés, beépített nyomtatványtár, több cégkapu fiók kezelése párhuzamosan.

Bővebben


Intelligens
Cégkapukezelési
Megoldások

Miért az
e-Jogsegéd?


Intézze hitelesen elektronikus ügyeit,

hiszen az online munkafolyamatok, a hivatali ügymenetek digitalizációja, így a hiteles elektronikus ügyintézés térnyerése is elkerülhetetlenné teszik az innovációt.


Az e-Jogsegéd célja,

hogy ügyfeleink digitálisan is könnyen és a jogszabályokban meghatározott módon tudjanak intézkedni akkor is, amikor hivatalosan és tömegesen, nagy mennyiségű ügyet kezelnek. Azon dolgozunk, hogy az alapszintű követelménnyé váló e-ügyintézéshez átlátható, felhasználóbarát, és a digitális munkafolyamatokat egyszerűsítő keretrendszereket biztosítsunk ügyfeleink számára.


Szakértői támogatás a tervezésben

Munkatársaink a jogi és pénzügyi terület kapcsolódó munkafolyamataiban és munkaszervezésében is jártasak. Összetett feladatokat kezelnek teljeskörűen, amivel a tervezést és a szakmai támogatást biztosítjuk. Szakterülettől függően, digitális szolgáltatásaink ügyfeleink igényeire szabhatók, keretrendszereink modulokból épülnek fel, kiegészítve az automatizáltság lehetőségével.


Személyes- és online szakmai támogatás

Rugalmas igény- és hibabejelentő felületet, valamint szünetmentes szaktanácsadást biztosítunk ügyfeleink számára - helyszínen vagy a digitális csatornákat kihasználva. Keressen minket bizalommal és ismerje meg szolgáltatásainkat a hiteles elektronikus ügyintézés területén!

Miért az e-Jogsegéd? kép

Referenciák

Kapcsolat

  • e-Jogsegéd Szolgáltató Kft.
  • Székhely: 1135 Budapest, Kisgömb utca 6/1
  • Adószám: 22670357-2-41
  • Cégjegyzékszám: 01-09-938288
  • Bankszámlaszám: OTP Bank 11702036-20719690

ifj. Lengyel Tibor

ügyvezető igazgató
 


06 30/933-8083

ifj.lengyel@ejogseged.hu

Várnai Soma

operatív igazgató,
adatvédelmi tisztviselő


06 30/317-7239

varnai.soma@ejogseged.hu

Helpdesk

 
 


06 1/550-7810

info@ejogseged.hu